Jæger fandt kasser med killinger - frygter de er døde af sult

En jæger fra Astrup i Himmerland er både rasende og forfærdet. Forleden fandt han en papkasse på sin mark fyldt med døde kattekillinger, som han frygter er døde af sult.

Flemming Salomonsen arbejder til dagligt selv med dyr i sin virksomhed Falkonertjenesten. Derfor ligger dyrevelfærd ham meget på sinde. Han blev rystet, da han forleden var på vej på jagt på sin mark lidt uden for Astrup.

- Jeg havde lige parkeret min bil, og var ved at gøre klar til at gå på bukkejagt, da jeg ser et par papkasser, der er sat i buskadset i kanten af marken. I første omgang tror jeg, at der er nogen der har smidt affald, som det desværre nogle gange sker, men da jeg åbner kassen, kan jeg se, hvad der er sket.

quote Det her er jo dybt grotesk!. Man kan ikke dumpe nogle levende dyr i en papkasse ude i en skov,  og så siger farvel og tro, at det er i orden.

Flemming Salomonsen, Astrup

På grund af den fremskredne forrådnelse har Flemming Salomonsen svært ved at tælle de døde killinger i kassen. Han frygter, at de har lidt inden de døde.

- Den anden kasse var tom, og der tror jeg killingernes mor har været indespærret. Det ser ud til, at hun er sluppet ud, men killingerne er døde i kassen formentlig af sult, siger Flemming Salomonsen.

Flere har henvendt sig til den erfarne jæger fra Astrup og har sagt, at de vil melde sagen til politiet.

Han håber, at de mennesker, der har efterladt killingerne skammer sig, og bliver stillet til ansvar.

- Det her er jo dybt grotesk!. Man kan ikke dumpe nogle levende dyr i en papkasse ude i en skov,  og så siger farvel og tro, at det er i orden. Jeg bliver gal og harm, for hvis man har dyr, så må man tage sig af dem. Der må være nogen, der har meget dårlig samvittighed - det håber jeg i hvert fald, siger Flemming Salomonsen.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland