Jakob Axel Nielsen: Nej til roadpricing

Nordjysk folketingsmedlem afviser at indføre såkaldt roadpricing, hvor bilister skal betale for at køre på vejene i Aalborg som foreslået af regionsborgmester Orla hav

Den konservative Jakob Axel Nielsen mener ikke det er vejen frem, at borgerne ligefrem skal til at betale for at køre i Aalborg

- Bilister er helt almindelige mennesker. Ikke en uudtømmelig pengetank, man kan pålægge den ene ekstraskat efter den anden, fastslår Jakob Axel Nielsen (Kons) og fortsætter:

- Der er tale om endnu en skat, og det kan vi konservative under ingen omstændigheder acceptere, siger Jakob Axel Nielsen.

Politikeren anerkender ikke, at roadpricing er den eneste løsning for at komme den stigende trafikmængde til livs og de miljøproblemer, der følger med.

- Men det er en klassisk socialdemokratisk tankegang, at løsningen på ethvert problem er stigende skatter og afgifter. Orla Hav og hans parti burde i stedet overveje at investere i bedre veje, intelligente trafiksystemer og bedre kollektiv trafik, siger Jakob Axel Nielsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord