Jakob tager eksamen fra hotelværelse i Dubai

AaBs Jakob Blaabjerg kombinerer ingeniør-studie med fodbold på højt plan.

AaBs Jakob Blaabjerg kombinerer ingeniør-studie med fodbold på højt plan.

Det kræver velvilje og fleksibilitet, men det kan lade sig gøre. Sådan lyder det fra AaBs Jakob Blaabjerg, der ud over at spille i det nordjyske også er med på U21-landsholdet – og så lige oveni så er han godt i gang med en videregående uddannelse på Aalborg Universitet.

Lige nu spiller Jakob Blaabjerg sammen med resten af U21 landsholdet i Dubai, og det falder sammen med, at der er eksamen på universitetet, hvor Jakob læser til ingeniør.

Forleden var der skriftlig eksamen i vekselenergi, og det blev en eksamen, fodboldspilleren tog på et hotelværelse i Dubai.

- De er andre kørt til træning, og jeg må så lige tage eksamen. Det er fantastisk, det kan lade sig gøre – ellers ville jeg være blevet nødt til at tage re-eksamen til februar, fortæller Jakob Blaabjerg.

Han er på Aalborg Universitet i det omfang, han kan, samtidig med at han kan passe sin fodbold. Det betyder, at han studerer på halv tid, og det har han gjort nu i snart tre år.

- På den måde får jeg tingene til at hænge sammen, og så er både undervisere og dem, jeg læser sammen med, rigtig gode til at hjælpe, forklarer Jakob Blaabjerg.

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord