Jakobsen på landholdet

De danske mestre fra AaB er nu også repræsenteret på det danske landshold. Landstræner Morten Olsen valgte Michael Jakobsen til truppens sidste plads.

AaB må stadig misunde midterholdene FC Nordsjælland, Brøndby og Esbjerg. De har flere landsholdsspiller end de danske mestre.

Landstræner Morten Olsen har ikke fundet SAS Ligaens topscorer Jeppe Curth god nok til landsholdet. I stedet valgte han i dag at give come back til Mikkel Beckmann fra nedrykkerne Lyngby.

Også på midtbanen var der ingen opkald til AaB fra landstræneren. Hverken Thomas Augustinussen eller Kasper Risgaard, som har været blandt forårets profiler hos AaB, er blevet fundet gode nok af landstræneren.

Morten Olsen valgte i stedet at give come back til Martin Retov fra Brøndby, som erstatning for en skadet Daniel Jensen.

Om valget af Retov og Beckmann siger landstræneren i en pressemeddelse:

- Mikkel Beckmann ser vi stadig et stort potentiale i, efter vi havde ham med på Ligalandsholdet i januar og på A-landsholdet mod Slovenien og Tjekkiet. Martin Retov har haft et fremragende forår for Brøndby, og han er tilbage i den form, der gjorde ham landsholdsaktuel for et par sæsoner siden, og derfor vil vi gerne se ham tilbage i truppen.


Seneste nyt

fra Nordjylland