Jammerbugt FC går glip af tre vigtige point

Lørdag tabte Jammerbugt FC til VSK Aarhus. Derved går de glip af tre vigtige point, som kan blive afgørende for det kommende nedrykningsspil.

På trods af hjemmebanefordel, blev det lørdagens modstander, VSK Aarhus, som tog sejren hjem.

Det første mål blev scoret af VSK Aarhus efter 38 minutter, men i anden halvleg udlignede Jammerbugt FC, da Christian Rye sendte bolden i nettet på straffespark. Der gik dog ikke længe før ASK Aarhus var foran igen, og i kampens døende minutter blev Jammerbugt FC’s sidste håb slukket, da aarhusianerne scorede til kampens resultat – 3-1.

Selvom placeringerne er på plads for nu, så er det tre vigtige point, som Jammerbugt FC misser. Nederlaget betyder, at det Nordjyske hold kun tager fem point med over i forårets slutspil, mens VSK Aarhus til gengæld kan tage ni point med.

Lige det, der ikke måtte ske, hvis man spørger cheftræneren i Jammerbugt FC.

- Det er en ”must win” for os! Vi skal slutte af med en sejr – ingen undskyldninger, sagde Martin Pedersen til klubbens hjemmeside inden kampen.