Jammerbugt FC har fundet ny træner

En gammel kending vender hjem, når Bo Zinck igen sætter sig på Jammerbugt FC's trænerbænk i den kommende sæson.

Jammerbugt FC har fundet manden, der skal stå i spidsen for klubbens nuværende 2. divisionshold i den kommende sæson. Det er klubbens tidligere træner Bo Zinck, som vender tilbage til sin hjerteklub efter to sæsoner i Thisted FC.

- Når vi tager hul på den nye sæson efter sommerpausen, skal vi tilbage til at tænke i det lange perspektiv, og uanset hvor vi står efter dette forår, er Bo Zinck den ideelle kandidat til at stå i spidsen for den sportslige udvikling af Jammerbugt FC på den lange bane, siger Jammerbugt FC's formand Bøje Holmsgaard Lundtoft til klubbens hjemmeside.

Jammerbugt FC kæmper i øjeblikket for at redde livet i 2. division. Klubben har fire point ned til nedrykningsstregen med to kampe tilbage af sæsonen, så overlevelsen er umiddelbart inden for rækkevidde. Bo Zinck har i denne sæson sikret Thisted FC oprykning til 1. division, og nu rykker succestræneren hjem.

- Bo har med sine imponerende resultater i Thisted FC understreget kvaliteten af sine fodboldfaglige kompetencer, og når det kombineres med Bos kendskab og ikke mindst lidenskab for Jammerbugt FC, så kan vi som klub ikke bede om mere. Det er det perfekte match for begge parter og vi ser meget frem til at genoptage samarbejdet med Bo, siger Bøje Holmsgaard Lundtoft.

Samarbejdet mellem Bo Zinck og Jammerbugt FC begynder, når forårssæsonen er forbi, og parterne har ikke sat nogen udløbdato på den nye aftale.

- Jammerbugt FC vil altid være sikkert tophold i mit hjerte og derfor glæder jeg mig enormt meget til at vende hjem. Jeg har været rigtig glad for min tid i Thisted FC, som har været lærerig og udviklet mig både som træner og menneske. Men jeg har også mærket et stort afsavn til min familie, og tiden var for mig personligt derfor rigtig i forhold at takke af fra dette projekt, som med oprykningen til 1. division nu er fuldført, siger Bo Zinck.

Bo Zinck var cheftræner i Jammerbugt FC i to sæsoner, før han tog til Thisted.


Seneste nyt

fra Nordjylland