Jammerbugt FC henter tidligere AaB'er

Martin Pedersen tørner i den kommende sæson ud for Jammerbugt FC.

2. divisionsklubben Jammerbugt FC har skrevet kontrakt med den tidligere AaB-spiller Martin Pedersen.

- Jeg er utrolig glad for at Martin har valgt os. Det kan vi som klub være stolte af. Martin er en god fyr og bliver en vigtig spiller, som med sin store rutine og sin personlighed kan tage ansvar og gå forrest. Det er vigtige egenskaber i en ung trup som vores, og kombineret med Martins øvrige kvaliteter som fodboldspiller, har vi sikret os en væsentlig forstærkning, der både vil stabilere vores defensiv, men også bidrage til vores offensiv, vurderer en glad Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

Martin Pedersen har siden sin tid i AaB været omkring SønderjyskE, Vejle Boldklub og senest har han spillet færøsk fodbold. Men nu er det altså det ambitiøse hold med base i Jetsmark, der får glæde af venstrebacken. Klubben har inden den nye sæson også forstærket sig med Kasper Stiller fra Viborg FF.

- Jammerbugt FC har et ungt og spændende hold, som jeg er glad for at blive en del af. Jeg skal ind og bidrage med min rutine fra mange år i elitefodbold, og det er en rigtig spændende udfordring, som jeg ser frem til at tage hul på, siger Martin Pedersen.

Martin Pedersen får mulighed for debut i 2. division 3. august, når Jammerbugt FC møder FC Sydvest.


Seneste nyt

fra Nordjylland