Jammerbugt FC skriver kontrakt med Martin Thomsen

Jammerbugt FC har indgået en aftale med Superliga spilleren Martin Thomsen.

Martin Thomsen kommer til Jammerbugt FC fra Silkeborg IF og skal i det kommende forår styrke Jammerbugt FC både på banen, men også i trænerteamet, hvor Martin skal assistere cheftræner Lars Justesen.

- Martin Thomsen kommer til at blive en enorm forstærkning for vores hold. Martins erfaring fra Superligaen i Hobro og senest i Silkeborg IF bliver en stor gevinst for vores unge mandskab, men også Martins personlighed passer perfekt ind i og omkring klubben, siger Jammerbugt FC´s formand Bøje Lundtoft.

Han glæder sig over, at denne markante forstærkning er blevet mulig på basis af ekstraordinær indsats fra lokale sponsorere.

- Denne gruppe af sponsorer har udvidet deres nuværende sponsorater med henblik på at sikre Martins ankomst. Det, synes jeg, er flot, og det vidner om en stærk opbakning til klubben, og om at vi her i vores lille område er klar til at stå sammen, når det gælder, fortæller Bøje Lundtoft med henvisning til at sikre klubbens mangeårige status som divisionsklub.

Den nye Jammerbugt FC profil og cheftræner Lars Justesen kender hinanden godt fra tidligere samarbejde i Hobro IK og begge parter ser nu frem til genforeningen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland