Hyldet som talent: - Jeanett er en stjerne og guld værd på arbejdspladsen

23-årige Jeanett Skov Pedersen, som til daglig arbejder som social- og sundhedsassistent på Skørping Ældrecenter i Rebild Kommune, blev fejret på Christiansborg sammen med 99 andre yngre velfærdstalenter fra hele Danmark.

Jeanett er indstillet til æren af sin kollega Lotte Berthelsen, som blandt andet begrunder indstillingen af Jeanett med, at hun har stor faglighed og er god til at ruske op i de gamle rutiner:

- Beboerne er glade for hende og hun er god til at gribe nuet: En lørdag hvor sneen faldt, trak hun alle beboerne i jakker og huer og så var de ude og mærke sneen falde, lave snebolde og høre sneen knitre. Hun er guld værd for vores arbejdsplads, lyder det fra Lotte Berthelsen.

Den officielle og uddybende nominering lyder: "Jeanett er et velfærdstalent, fordi hun gør en stor forskel for både beboere og kolleger. Jeanett blev uddannet social- og sundhedsassistent sidste forår, og hun får rusket op i gamle rutiner med hendes store faglighed. Hun er i gang med at uddanne sig til vejleder, så hun kan være med til at vejlede vores fremtidige kolleger. Hun har sat sig i spidsen for, at vi som arbejdsted bliver sat ordenligt ind i nye tiltag - lige nu er hun koordinator for triagering. Beboerne er glade for hende, og hun er god til at gribe nuet og give beboerne særlige oplevelser: En lørdag, hvor sneen faldt, trak hun alle i jakker og huer, og så var de ude og mærke sneen falde, lave snebolde og høre sneen knitre under skoene. Hun er en stjerne og guld værd for vores arbejdsplads.”

Prisen som et af årets 100 velfærdstalenter under 35 år, uddeles af PenSam og FOA Ungdom for andet år i træk. De vil gerne sætte fokus på de unge, der har valgt et arbejde, hvor de hver dag via deres faglighed og nærhed gør en stor forskel for andre og den nære velfærd.


Seneste nyt

fra Nordjylland