Guld-Henrik hyldet: Jeg har glædet mig til at komme tilbage

Aalborg Håndbolds forsvarsekspert blev torsdag hyldet hjemme i Gigantium af holdkammerater, fans og endda borgmesteren.

Det er ikke gået manges næse forbi, at de danske håndboldherrer søndag aften sikrede sig titlen som verdens bedste håndboldnation. Det skete da herrerlandsholdet vandt stensikkert over Norge i finalen. 

En af spillerne på guldholdet, har til dagligt sin gang på halvgulvet hos Aalborg Håndbold. Henrik Møllgaard spillede en afgørende rolle på holdet, og han blev onsdag hyldet af mange fremmødte fans, sponsorer, holdkammerater. Og så var der også et par bevingede af fra Aalborg borgmester, Thomas Kastrup-Larsen. 

- Jeg har jo holdkammerater, der mener, at jeg fremover skal præsentere mig som Hr. Verdensmester. Det er jeg nok for jysk til, det går altså ikke. Så jeg forsøger faktisk lidt at liste lidt op ad væggene og bare være her, fortæller en ydmyg Henrik Møllgaard. 

Det er dog svært helt at gemme sig til et arrangement, hvor man er hovedperson. Det hele sat i scene af Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen. 

- Vi har aldrig før haft en verdensmester i klubben, og Henrik er en fantastisk repræsentant for Aalborg Håndbold, og vi synes virkelig, at han fortjener at blive hædret en ekstra gang, fortæller Jan Larsen. 

Henrik Møllgaard er nu vendt tilbage til hverdagen igen, hvor den står på træning i Aalborg Håndbold. Og selvom 15.000 tilskuere i Boxen i Herning bliver skiftet ud med 5.000 tilskuere i Gigantium, så er dagens hovedperson klar til at snørrer håndboldskoene igen.

- Jeg har glædet mig til at komme tilbage. Et sceneskifte - og hvilket et af slagsen. Vi spiller topkamp på hjemmebane mod GOG, som fuldstændig pulveriserede os sidst. Så jeg er tændt på lørdag, fortæller Henrik Møllgaard. 

Det er på lørdag den 2. februar, at Henrik Møllgaard og resten af Aalborg Håndbold tager i mod GOG. Det sker klokken 16.10.

Se begge interviews med Henrik Møllgaard og Jan Larsen herunder:

 

Seneste nyt

fra Nordjylland