- Jeg ledte efter nogen, der var anderledes end mine venner

Dennis Lauritsen har autisme, og det kan nogle gange være svært for hans venner at forstå. Derfor manglede Dennis nogen, der mindede mere om ham selv, og som forstod, hvordan han havde det. Han valgte at starte ved Ventilen, som er en organisation, der hjælper ensomme unge.

Dennis Lauritsen manglede nogle, som mindede mere om ham selv. Vennerne kunne have svært ved at forstå, hvordan han havde det, fordi han har autisme. Derfor valgte han at starte ved organisationen Ventilen, hvor han har mødt nye venner.

- Jeg ledte efter nogen, der var anderledes end mine venner, fordi mine venner forstår ikke, hvordan jeg har det. Jeg har autisme, og det forstår de ikke helt hvad er, og de kan nemt misforstå, hvad det er. Jeg har nogen venner, der kan acceptere det, og som forstår det, men den gruppe er så lille, at jeg søgte efter nogen, der havde nogen problemer ligesom mig selv, siger Dennis Lauritsen.

Det fandt han ved Ventilen, som er en organisation for unge mellem 15 og 25 år, der føler sig ensomme. Efter Dennis er startet ved Ventilen, så har han fået mere selvtillid og nye venner, som bedre kan forstå ham. Det har også gjort, at han har lettere ved at snakke med de venner, som han havde før han startede ved Ventilen.


Seneste nyt

fra Nordjylland