Jens Nielsen: Jeg er skuffet

Storvasken torsdag i AaB, hvor 11 spillere ikke har fået forlænget kontrakt, betyder farvel til flere rutinerede kræfter. 38-årige Jens Nielsen er nu fortid i klubben

- Det er trist. Virkelig trist.

Det var en alt andet end glad Jens Nielsen, som torsdag fik overrakt det - for ham - triste budskab.

Efter masser af år i AaB er han blandt de spillere, som sportsdirektør Ole Nielsen har valgt ikke skal indgå i næste sæsons trup.

- Jeg har det ikke særligt godt med det. Det hele er så nyt, at jeg ikke har fået det tænkt rigtigt igennem. Men jeg er målløs, og jeg havde virkelig ikke set det komme, siger Jens Nielsen til TV2/NORD

Ikke mig, der bestemmer
Jens Nielsen er ked af, at det var lige præcis den afsked, han skulle få:

- Jeg ved godt, at jeg ikke er en af de yngste længere. Men jeg har lavet 40 point i den her sæson. Det er der ikke mange andre af de danske spillere, som har formået. Men det er jo ikke mig, der bestemmer, hvem holdet skal bestå af, fortæller en tydelig berørt Jens Nielsen til TV2/NORD.

Den 38-årige Jens Nielsen indrømmer, at flere af spillerne ikke har leveret deres bedste i denne sæson. Han understreger dog, at han ikke er helt færdig i dansk ishockey.

- For mig er der ikke mere is i den her sæson. Men jeg har tænkt mig at fortsætte, så jeg håber at være tilbage i næste sæson i en anden dansk klub, siger Jens Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland