Jesper Jensen stopper med øjeblikkelig virkning

Foto: TV2/Nord

Jesper Jensen er stoppet som cheftræner i Aalborg Håndbold med øjeblikkelig virkning. Jobbet overtages af den nuværende assistenttræner Stefan Madsen, oplyser klubben.

Cheftræneren i Aalborg Håndbold Jesper Jensen er stoppet med øjeblikkeligt virkning fra i dag. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Jesper Jensen havde i forvejen meldt ud, at han ville stoppe som cheftræner i klubben efter denne sæson.

-Vi har ikke været tilfredse med resultaterne efter jul, hvor det kun er blevet til to sejre i 11 kampe. Der er stadigvæk mange kampe tilbage i denne sæson, og vi håber at kunne nå at vende skuden med et nyt træner-team, så vi kan spille med om medaljerne i slutspillet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold har indledt arbejdet med at finde ny cheftræner til den kommende sæson.

Den nuværende assistenttræner Stefan Madsen skal indtil videre stå i spidsen for holdet. Første gang bliver ved lørdagens hjemmekamp i EHF Cuppen mod SC Magdeburg. Han får assistance på bænken af Jacob Knudsen, der er klubbens U 18-træner.

Stefan Madsen, der er i gang med sin anden periode som assistenttræner i klubben, har tidligere været cheftræner for Leipzigs damer i den tyske Bundesliga.