Jesper Møller udtræder af bestyrelsen i AaB

Som planlagt efter valget som formand i Dansk Boldspil-Union udtræder Jesper Møller efter 21 år som medlem af bestyrelsen i AaB A/S.

Jesper Møller har været udpeget som det ene af to medlemmer fra AaB's amatørafdeling AaB af 1885, som pr. dags dato har udpeget Nils Duus Kinnerup som nyt medlem.

Nils Duus Kinnerup, der i dag er CFO i Royal Greenland, har gennem de seneste 22 år været en del af topledelsen i selskaber som Royal Greenland, Tulip Food Company og Dancall Telecom. Ligeledes er Nils Duus Kinnerup tidligere bestyrelsesmedlem i AaB A/S i perioden 1994-2002.

Jesper Møller udtaler:

- Det er vemodigt og følelsesladet for mig, fordi AaB er i mit hjerte. Jeg er dybt taknemmelig og føler det som et privilegium at have været med på mere end 20 års fantastisk rejse med klubben.

- Min udtræden er udramatisk og helt som planlagt, og jeg har blot ventet på det rette tidspunkt, som er nu, hvor AaB står med et fantastisk fundament. Jeg er stolt over at have været medvirkende til at etablere en talentudvikling i verdensklasse og skabt en vinderkultur baseret på fællesskab, oplevelser og traditioner, ligesom fire danske mesterskaber og en pokaltitel til AaB taler for sig selv, siger Jesper Møller.

- Jeg vil naturligvis fortsat følge AaB tæt og ønsker klubben held og lykke i fremtiden, slutter Jesper Møller.

Bestyrelsen i AaB A/S udgøres hermed af formand Finn V. Nielsen, næstformand Nils Dorin, Jacob Møller Knudsen, Henning G. Jensen, Henrik Thomsen, Lynge Jakobsen og Nils Duus Kinnerup.


Seneste nyt

fra Nordjylland