Jetsmark slog Hjørring

Jetsmark vandt i eftermiddag lokalopgøret mod Hjørring med 3 - 2 og sluttede dermed på 5. pladsen i 2.division i fodbold. Hjørring blev nr. 10.

Kampen begyndte sløvt. Varmen satte sit præg. Men i midten af 1. halvleg måtte Jetsmarks Christian Secher lade sig udskifte med Thomas Buus Nielsen. Det blev afgørende for kampens udfald.

I første omgang gav det mest uro hos Jetsmark. Hjørring bragte sig nemlig hurtigt foran med 1-0 på et flot hovedstødsmål af den unge venstrekant, Mathias Schlie.

Efter pausen gik der to minutter, så fik Jetsmark et straffespark, som Troels Nielsen udlignede til 1-1 på. Men inde de grønblusede fra Jetsmark havde fået armene ned, havde Anders Dahl fra de blå Hjørring-drenge igen bragt dem i spidsen med 2 - 1.

Men pludselig ligger Hjørrings målmand på grønsværen med en fibersprængning i låret. Han fortsætter dog kampen ud. Samtidig flytter Jetsmark den hurtige fløj Lasse Strandbjerg ind på midten og efter to gode forsøg, udligner han til 2-2 få minutter før tid.

Den resterende tid er dog ikke nok for Hjørring. Jetsmark fortsætter presset og til sidst scorer indskiftede Thomas Buus Nielsen til 3-2 for Jetsmark.

- Det er altid skønt og score, og når man så sikrer sejren, efter et stykke tid udenfor, så er det ekstra skønt, siger matchvinder for Jetsmark, Thomas Buus Nielsen til TV2/NORD.