Jetsmark vandt - Hjørring tabte

Jetsmark kom godt fra starten på foråret i 2. division vest i fodbold. Holdet vandt 2-0, mens FC Hjørring måtte gå fra banen som tabere.

244 tilskuere så på i Jetsmark, da hjemmeholdet besejrede Vejle med 2-0 på 2 mål scorede i 1. halvleg.

Thomas Buus Nielsen åbnede foråret med scoring allerede efter 9 minutters spil. Troels Nielsen øgede til 2-0 9 minutter før pausen.

FC Hjørring var på besøg hos fynske Næsby, og fynboerne løb med alle tre point. Sejrsmålet faldt i dommerens overtid.

Næsby kom foran efter 34 minutters spil, da Hjørrings Mads Knudsens sendte bolden i eget net.

I 2. halvleg udlignede Kasper Rynkeby for Hjørring efter 7 minutters spil. Den stilling holdt til de sidste minutter, da Næsby scorede til slutstillingen 2-1.

Resultaterne betyder, at Hjørring og Jetsmark bytter plads i tabellen. Jetsmark er bedste nordjyske hold på sjettepladsen. Hjøring er nummer 8, og som først spiller søndag er nummer ni.