Hobro IK forstærker: Jimmie Nielsen er ny salgsansvarlig direktør

Den 40-årige Jimmie Nielsen har tidligere været marketing manager for Adidas. Han vil lave nye tiltag udenfor fodboldbanen, der kan tjene endnu flere penge til klubben.

Fodboldklubben Hobro IK har siden marts været på jagt efter den rette mand til at besidde posten som ny salgsansvarlig.

Jagten er slut - manden er fundet.

Den 40-årige Jimmie Nielsen har fået opgaven med at øge indtægterne fra klubbens kommercielle aktiviteter og partnerskaber - han har første arbejdsdag 23. september.

Jimmie Nielsen har blandt andet en fortid hos Adidas, hvor han i syv år var sport marketing manager med
ansvaret for Adidas Danmarks kommercielle partnerskaber.

- Med ansættelsen af Jimmie får vi en dygtig leder, som har masser af erfaring med salg og kommercielle
partnerskaber. Vi får desuden en leder, hvis værdier går godt i spænd med de værdier, som Hobro IK står for, og vi tror på, at Jimmie sammen med de øvrige ledere og ansatte kan være med til at fortsætte den positive udvikling, som Hobro IK har gennemgået i de seneste år, oplyser bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel i en pressemeddelelse.

Nye visioner: - Vi skal tjene penge uden for kridtstregerne

Selv ser Jimmie Nielsen, der privat er bosat i Svenstrup, frem til at styrke Hobro IK.

- Det er jo et enormt interessant og spændende job, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Først skal jeg lige finde mig til rette og møde alle mine nye kollegaer, så jeg kan få et indblik i, hvordan der arbejdes i klubben, og så skal jeg også ret hurtigt ud og møde sponsorerne. Derefter skal vi kigge på, om der er nogle knapper, vi kan skrue lidt på, så vi kan gøre tingene med endnu større succes fremadrettet. Derudover vil jeg prioritere, at vi får afsøgt mulighederne for nye tiltag og initiativer, som kan være med til at øge vores indtjening uden for kridtstregerne, siger han.

Jimmie Nielsen afløser tidligere salgschef Mads Justesen, der forlod jobbet tilbage i marts. 

 

 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland