Jimmy N. årets bedste spiller

Jimmy Nielsen er blevet valgt til årets bedste spiller i Sporting Kansas City, der netop har sikret sig adgang til slutspillet, skriver bold.dk

2010 var en absolut godkendt sæson for Jimmy Nielsen i den amerikanske MLS. Han leverede flere gange ugens redning i ligaen og blev deusden valgt til årets defensive spiller i Kansas. Men det blev ikke til noget slutspil i den omgang, så andensæsonen må siges at være et kæmpe skridt fremad for danskeren.

Ikke bare sikrede Sporting Kansas City sig i weekenden adgang til slutspillet efter en 2-0-sejr over New York Red Bulls, 34-årige Nielsen blev ved samme lejlighed også kåret til årets bedste spiller i klubben - eller MVP, som det hedder på de kanter.

Det er holdkammeraterne i Kansas, trænerne og journalisterne, der dækker holdet, som har kåret den rutinerede keeper til den mest værdifulde mand på holdet i den regulære sæson.

Nielsen og kompagni afslutter den regulære sæson i den kommende weekend, hvor de med en sejr over DC United sikrer sig førstepladsen i Eastern Conference.


Seneste nyt

fra Nordjylland