Jimmy Nielsen enig med Vejle

 Jimmy Nielsen enig med Vejle

Alt tyder på, at den tidligere AaB-målmand Jimmy Nielsen er på vej tilbage til dansk fodbold. - Jeg er stort set nået til enighed med Vejle, siger han til B.T.

Opholdet i engelske Leicester FC blev aldrig nogen succes for den tidligere mangeårige AaB-målmand Jimmy Nielsen, der regner med at vende tilbage til dansk fodbold for at fortsætte karrieren i Vejle.

- Jeg er stort set nået til enighed med Vejle. Til gengæld mangler flere ting at falde på plads, før min engelske klub vil skille sig af med mig. Vi er i øjeblikket længere fra hinanden, end jeg havde forventet. Jeg har overvejet at flyve over for at tale med klubformand Milan Mandaric allerede i morgen. Men jeg ser tiden an og håber, de kommer til fornuft. For mig er det tidligt nok, at kontrakten med Vejle bliver underskrevet i timerne inden transfervinduet lukker 31. januar, siger Jimmy Nielsen onsdag til bt.dk.

Jimmy Nielsen havde ellers planer om en tur til Frederikstad for at forhandle med den norske Tippeliga-klub, men Vejles tilbud matcher det norske tilbud.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland