Joachim Boldsen spiller i AaB

For at mane alle pressespekulationer til jorden vælger AaB og Joachim Boldsen i dag at bekræfte, at landsholdsprofilen nøjagtigt som offentliggjort den 1. november 2006 tiltræder i klubben den 1. juli 2007.

Karrieren fortsætter i AaB
Ikke mindst siden den succesfulde VM-turnering i Tyskland i januar og februar har der i medierne verseret vedvarende rygter om, at Joachim Boldsen ikke skulle fortsætte karrieren i AaB som oprindeligt planlagt.

163 landskampe
VM-profilen Joachim Boldsen med 163 A-landskampe for Danmark har kun et skuldertræk tilovers for de mange historier i pressen.

- Siden jeg skrev under på kontrakten med AaB, har ingenting ændret sig, så egentlig er der ikke så meget at kommentere, lyder det fra den 28-årige spiller.

- Jeg glæder mig stadig enormt meget til at starte i AaB, og jeg ser det som en kæmpe udfordring at være med til at bygge noget op, for der er virkelig tegning til noget stort i klubben, mener Joachim Boldsen.

AaB er glad
AaB's sportsdirektør Jan Larsen anerkender Joachim Boldsens værdi og betydning for dansk håndbold.

- Jeg må indrømme, at jeg er blevet overrasket over den helt ekstreme opmærksomhed, som vi har oplevet, siden vi præsenterede Joachim som AaB-spiller.

- I hvert fald er vi ikke i tvivl om, at vi har hentet en absolut verdensstjerne til klubben. Og som vi hele tiden har sagt, så glæder vi os enormt meget til at bygge et AaB-hold op omkring Joachim Boldsen, konstaterer Jan Larsen.

til 2010
Joachim Boldsens kontrakt med AaB gælder indtil den 30. juni 2010.


Seneste nyt

fra Nordjylland