Job-boom i Vendsyssel: 1000 flere ansættelser

Foto: Michael Bothager, Scanpix (Arkivfoto)

I Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring viser et nyt jobbarometer, at kommunerne i 2017 får 1000 flere nye ansættelser.

 Jobcentre i Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommune har talt med virksomhederne i Vendsyssel, og der er 1000 nye ansættelser på vej til nordjyder, der står uden job i 2017, viser en undersøgelse i de tre kommuner. 

Det er et såkaldt Jobbarometer, der viser, at virksomhederne i kommunerne kommer til at ansætte flere medarbejdere dette år, og det giver gode udsigter for de erhvervsuddannede. 

- Prognosen peger på, at udbuddet af arbejdskraft er faldende, fordi efterspørgslen generelt er stigende, en klar indikator på, at virksomhederne er i opgangstid, siger Heidi Juel Frederiksen, afdelingsleder, Jobcenter, Frederikshavn Kommune i en pressemeddelelse. 

Det er særlige fagområder, der forventes en fremgang hos. 

- Det er virksomheder i metalindustrien, transport, byggeri og fødevaresektor, som forventer den største fremgang. Virksomhederne efterspørger især faglært, men også ikke-faglært arbejdskraft, siger Ole Bendix, afdelingsleder, Virksomhedsservice, Hjørring Kommune.

I Jobbarometeret herunder kan du se, hvilke ansættelser der er mulighed for i 2017 i Vendsyssel.

  Foto: Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev Kommune

Har du et godt tip?