Johan Sjöstrand nu realitet

Aalborg Håndbolds nye forstærkning Foto: Lisbet Christensen

På et pressemøde tirsdag eftermiddag blev Aalborg Håndbolds nye profil præsenteret. Det er Johan Sjöstrand skal vogte målet.

Efter spekulationer er det nu blevet bekræftet, at det er den 25.årige svenske landsholdsmålmand, der er Aalborg Håndbolds nyeste investering. Efter en periode i storklubben Barcelona skal med øjeblikkelig virkning prøve kræfter i den nordjyske klub.

Den 1,95 meter høje keeper var været med til at vinde Champions League og var en stor del af sveriges succes ved OL i London.

Johan Sjöstrand har høje tanker om klubbens fremtid.

- Aalborg Håndbold har et stærkt hold, og klubbens ambitioner matcher de ønsker, jeg har med min håndboldkarriere. Den danske liga er meget stærk, og jeg synes, at vi i Aalborg har holdet til at spille med om medaljerne. Jeg kender mange af spillerne i forvejen, så jeg var ikke i tvivl, da jeg kom i dialog med klubben. Jeg har også ladet ?mig fortælle, at stemningen til kampene i Gigantium er fantastisk, siger Johan Sjöstrand.

Træner Nikolaj Jacobsen har endnu ikke betsemt sig for, hvem der kommer til at være førstevalg på målmandsposten.

- Det er for tidligt at sige endnu, det kommer meget an på, hvem der er bedst. Jeg håber, at de kan komme til at supplere hinananden, siger han.

Flere nyheder fra TV2 Nord