Johansson vil kræve feriepenge af AaB

Den tidligere AaB-anfører, Andreas Johansson, vil kræve, at klubben udbetaler de feriepenge, han har til gode. Foto: tv2nord.dk (Arkiv)

Den tidligere AaB'er Andreas Johansson vil efter afgørelsen i feriepenge sagen kræve, at AaB udbetaler de penge, han mener at have til gode.

Tirsdag faldt der dom i den såkaldte feriepengesag, hvor fodboldens voldgiftsret afgjorde, at flere fodboldspillere kan gøre krav på at få udbetalt feriepenge af deres klubber. Sagen handler om tre tidligere Brøndbyspillere, som mente, at klubben skyldte dem penge, og retten gav dem altså medhold i, at klubben havde handlet forkert ved at tegne kontrakter, hvor beløbet var inklusiv feriepenge og pension.

Også AaB kan komme til at punge ud til flere spillere, og den tidligere anfører, svenske Andreas Johansson, har tænkt sig at gøre krav på de penge, AaB skylder ham.

- Det her var en retningslinje for andre sager også. Vi har fået at finde, at klubberne har taget fejl, siger Andreas Johansson til fotbollskanalen.se og fortæller, at han vil gå i flæsket på AaB.

- Denne her dom er ledende for os andre. Det kommer jeg helt sikkert til at gøre, siger Andreas Johansson.

Andreas Johansson skiftede i 2010 til OB efter tre sæsoner i Aalborg.

Flere nyheder fra TV2 Nord