Jomfru Ane Gade hærges af lommetyve

I weekenden, 6. - 8. september 2013, var der en del tyverier fra tasker og lommer i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor flere borgere fik stjålet deres mobiltelefoner.

I weekenden blev der i Jomfru Ane Gade i Aalborg begået 10-12 tyverier fra lommer og tasker, hvor tyvenes mål især var smartphones. I de fleste af sagerne er der ikke anholdt gerningsmænd, dog lykkedes det takket være et par dørmænd at anholde to mulige gerningsmænd til to af tyverierne.

Fx opdagede en ung kvinde natten mellem fredag og lørdag, at der i forbindelse med noget tumult omkring baren på et værtshus i Jomfru Ane Gade havde været et 'dyk' i hendes taske, hvorved hendes Iphone var forsvundet. Dagen efter, mellem lørdag og søndag, var den gal igen, da en ligeledes ung kvinde opdagede, at hendes Iphone var forsvundet efter en tur på dansegulvet.

- Ofrenes opmærksomhed bliver afledt et kort øjeblik, og det er desværre nok til, at en gerningsmand kan slå til og liste en telefon ud af en taske eller lomme, siger vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi, Poul Severinsen.

Vicepolitiinspektør Poul Severinsen opfordrer som følge af weekendens tyverier borgerne til at passe ekstra godt på telefoner, tasker og tegnebøger, når de går i byen.

- Tyvene kan naturligvis slå til alle steder, men i nattelivet - fx i Jomfru Ane Gade - er der mange mennesker på lidt plads, og samtidig er mange berusede, og det gør det nemmere for tyvene at komme tæt på folk og frarøve dem deres ting, siger Poul Severinsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland