Jonas Dal skifter til Esbjerg øjeblikkeligt

Forhandlingerne i Hobro er nu slut, og Jonas Dal fratræder sin trænerstilling i Hobro IK, og skifter nu til Esbjerg fB med øjeblikkelig virkning.

Der har været forhandlinger hele dagen i Hobro, og nu står det klart, at Jonas Dal fratræder i Hobro med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Hobro IK i en pressemeddelelse. Det har været klubben Esbjerg fB og Hobro IK, der har brugt hele dagen på at blive enige om en aftale.

-Vi har været utroligt glade for Jonas Dal og de fremragende resultater, som han i de to tidligere sæsoner har skabt sammen med det øvrige trænerteam og spillerne. Oprykningen til samt vores første fantastiske sæson i Superligaen har Jonas en stor del af æren for, og vi vil gerne takke ham for indsatsen og ønske ham al mulig held og lykke med udfordringerne i Esbjerg, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Dermed skifter Jonas Dal til klubben Esbjerg fB med det samme. I sidste uge kom det frem, at træneren først skulle skifte til Esbjerg til sommer. Men nu skriver Esbjerg fB på deres hjemmeside, at Jonas Dal har første træning med det esbjergensiske hold på torsdag klokken 10.

- Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en løsning med Hobro, der gør det muligt for Jonas Dal at tiltræde med det samme. Jeg er overbevist om, at vi hurtigt får glæde af hans engagerede og entusiastiske måde at gribe trænergerningen an på, siger administrende direktør for EfB, Søren Poulsen.

I Hobro sætter man nu Lars Justesen ind som træner. Han har dog ikke P-trænerlicens, men DBU's uddannelseschef Peter Rudbæk har til Hobro IK bekræftet, at der kan dispenseres for dette forhold.

Lars Justesen har sammen med Michael Kryger, Martin S. Jensen, Ashley Tootle samt Peter Thomsen ansvaret til fredagens kamp på DS Arena, hvor AGF kommer på besøg. Herefter er det planen, at Hobro IK vil benytte den kommende tid på at finde en ny cheftræner til klubbens Superliga-mandskab.


Seneste nyt

fra Nordjylland