Jordbærtyv fra Saltum inkasserer 10 måneders fængsel

En 21-årig mand, der i sommeren 2016 gentagne gange brød ind i en jordbærbod ved Saltum, har tirsdag fået en fængselsdom på 10 måneder.

Fem dage i streg i sommeren 2016 lykkedes det en dengang 20-årig mand at bryde ind i en jordbærbod ved Saltum og stjæle kontanter. Og måske var det lykkedes ham at gøre det igen og slippe af sted med det, hvis ikke lokale borgere havde luret hans fidus og endte med at låse ham inde i den bod, han forsøgte at røve.

Tirsdag fik den nu 21-årige mand, som selv er fra lokalområdet, så sin dom. 10 måneders fængsel blev det til - dels for at begå indbrud i jordbærboden og i en villa i Lønstrup og dels for at begå røveri i en Netto i Brønderslev. 

Det oplyser Nordjyllands Politi via sine anklagere på Twitter. 

Indbruddene i jordbærboden skete i slutningen af juli i 2016, hvor den 21-årige gerningsmand havde allieret sig med en 28-årig bekendt for at score lidt lette kontanter. Men naboerne til boden var altså ikke til sinds til at finde sig i dén slags drengestreger, og en tirsdag aften klokken 20.35, da de unge mænd vendte tilbage, var de klar.

Den 21-årige blev spærret inde i jordbærboden, og selv om den anden forsøgte at flygte i sin bil, endte han med at forulykke. Han fortsatte flugten til fods ud på en mark, men han blev snart indhentet af en af politiets hundepatruljer, der var blevet tilkaldt.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland