Julefrokost kostede tre tænder

En julefrokost i Jerslev endte i slagsmål

En firmajulefrokost i Jerslev endte i vold, da to kamphaners slagsmål resulterede i, at den ene mand mistede tre tænder. Da Nordjyllands Politi nåede frem til adressen, var gerningsmanden forsvundet, men politiet kender hans identitet og han kan derfor se frem til en alvorssnak med politiet i de kommende dage.

- Der er nok lige noget de to skal have snakket igennem, når de møder på arbejde igen, konkluderer vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

Natten var i det hele taget travl for politiet, selvom det meste ifølge en pressemeddelelse fra politiet hørte til i småtingsafdelingen.
Således har der været en del voldsepisoder. Den som krævede flest ressourcer var en anmeldelse om gruppeslagsmål, hvor der blandt andet blev anvendt et baseballbat. Vidner mente også at have set en pistol, hvilket fik politiet til at sende flere patruljer til stedet. Det viste sig imidlertid, at der var tale om en såkaldt hardball pistol. 

Til trods for de mange sager i løbet af natten, har Nordjyllands Politi kun haft to borgere siddende i detentionen i løbet af natten, hvilket Mogens Hougesen betegner som "pænt" for en julefrokostnat i december.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland