Julemærkehjemmet i Hobro får en tidlig julegave

Julemærkehjemmet i Hobro fik torsdag overrakt 25.000 kroner af Aalborg Produktionsskole. Pengene kommer fra overskuddet af Aalborg Produktionsskoles julemarked i november.

Video: Mogens Jørgensen

Der var jubel fra de 150 elever på Aalborg Produktionsskole, da den daglige leder Peter Bols offentliggjorde, hvem der blev udvalgt af 5 nominerede til at modtage en pengedonation på 25.000 kroner.

Video: Mogens Jørgensen

Forstander for Julemærkehjemmet i Hobro, Lise Claesson, var den glade modtager af pengene og tog selv mikrofonen og holdt en flot takketale på Julemærkehjemmets vegne til de 150 elever på produktionsskolen.

Video: Mogens Jørgensen

De 25.000 kroner stammer fra Produktionsskolens årlige julemarked, der hvert år afholdes i november måned. Her bidrager alle produktionsskolens ni værksteder med ting, de selv har lavet, og så åbner skolen døren for alle i år den 24. november, hvor næsten 2000 besøgte julemarkedet.

Det er alt lige fra traditionelle juledekorationer til udbringning og salg af juletræer, de mange elever bidrager med på julemarkedet, og eleverne er stolte over, at de kan være med til at donere penge til trængende i Nordjylland.

To af eleverne på produktionsskolen, Frederikke Bjerg og Simone Andersen, fortæller her om donationen af 25.000 kroner:

Video: Mogens Jørgensen

 Se også interview med forstander for Julemærkehjemmet i Hobro, Lise Claesson, her:

Video: Mogens Jørgensen

Seneste nyt

fra Nordjylland