Julemand taget på fersk gerning - på et surfbræt

Hvis man troede, Julemanden havde travlt den 24., kan man godt tro om igen. For han blev spottet. I Hanstholm. På SUP.

Der var åbenbart så meget styr på gaverne til alverdens børn og voksne, at Julemanden i går havde tid til en tur i bølgerne i Cold Hawaii.  

I hvert fald har verdensmesteren i Stand Up Paddleboard, Casper Steinfath fra Klitmøller, publiceret en video på sin Facebook-side, hvor man kan se en tydeligt begejstret Julemand hoppe i vandet ved molen i Hanstholm, inden han fyrer den af på sit SUP-board og rider på bølgerne. 

- Jeg så Julemanden fange et par bølger i min baghave. Jeg tror, han havde det superskægt, inden han skulle ud at aflevere pakker, skriver Casper Steinfath på sin Facebook-side. 

Om Julemanden og Steinfath fejrer 1. juledag sammen over en kold snaps, eller om de hygger sig i bølgerne igen, det melder historien ikke noget om. 

Men det må være ganske vist, at Julemanden er vild med bølger og Cold Hawaii. Og med stormende kuling og dermed også kæmpe bølger på vej mod Nordjylland er chancen for selv at fange et glimt af Julemanden på bølgerne i Cold Hawaii måske større end nogensinde før. 

Man har jo lov at ønske. 


Seneste nyt

fra Nordjylland