Julemanden fangede fladfisk i Sæby

Børn i Sæby kunne søndag opleve selveste julemanden fiske fra Sæby Nordstand i byen. Bag skægget gemte sig Ulla Damberg Nielsen, der altid gerne har villet være julemand.

Det er ikke til at se det, men julemanden er faktisk en ivrig lystfisker. Det kunne børn og andre borgere i Sæby ved selvsyn opleve søndag på Sæby Nordstrand hvor julemanden havde taget plads på stranden, og med en fiskestang i hænderne kastede snøren ud i håb om at få bid.

Bag skægget gemte sig førtidspensionist Ulla Damberg Nielsen, der for første gang nogensinde, havde taget julemandskostumet på, for at glæde byens børn og vise dem glæden ved at fiske.

- Jeg har i mange år villet være julemand, men jeg kan ikke holde til at være det i traditionel forstand på grund af mit helbred, så jeg tænkte, at jeg kunne kombinere det med min passion for at fiske og på den måde være med til at trække nogle børn væk fra computerskærmene og ud i naturen, fortæller Ulla Damberg Nielsen, der havde nerver på, inden hun trak i kostumet.

- Alt jeg gør, gør jeg for at glæde andre, og når der så er en 10-årig pige, der helt oprigtig tror, hun taler med julemanden, så vil man gerne fortsætte. Det var alletiders, siger Ulla Damberg Nielsen, der gerne vil gøre julefiskeriet til en tradition.

Med sig havde julemanden et par nisser fra gruppen Lystfiskernes Ældresag, som Ulla Damberg Nielsen selv har været med til at stifte, og mens julemanden selv fangede to skrubber var en af nisserne så heldig at hive en torsk i land, så søndag aften fik julemanden fisk til aftensmad.


Seneste nyt

fra Nordjylland