Piraten forlænger: Julian Jakobsen tager fire år mere i aalborgensisk ishockey

Anføreren har sagt ja til at spille for Aalborg Pirates frem til 2023. Julian Jakobsen ser et stort potentiale i klubben og glæder sig til at fortsætte sin rejse netop dér.

Aalborgdrengen Julian Jakobsen har besluttet at spille på nordjysk is i endnu fire år - frem til 2023 har han kontrakt med Aalborg Pirates.

quote Julian er en meget vigtig brik på holdet. Både på og uden for banen. Han har erfaringen, han har kvaliteterne og han er stadig sulten efter mere.

Garth Murray, cheftræner, Aalborg Pirates

Allerede i sidste sæson var han med til at sikre guldet, og nu er han klar på mere.

- Aalborg emmer af ishockey. Pirates-projektet er meget større end bare én guldmedalje. Der er potentiale til en meget spændende fremtid. Klubben og organisationen i sin helhed udvikler sig år for år, og den rejse er jeg enormt stolt af, at jeg fortsat kan være en del af i de næste mange år, udtaler Julian Jakobsen i en pressemeddelelse.

Den nye cheftræner for piraterne i den kommende sæson, Garth Murray, er glad for, at det lykkedes at sikre sig holdet sin vigtige nordjyske brik.

- Julian er en meget vigtig brik på holdet. Både på og uden for banen. Han har erfaringen, han har kvaliteterne og han er stadig sulten efter mere, siger cheftræneren.

Julian Jakobsen kom til Aalborg Pirates i sommeren 2016 efter konkursen i hans tyske klub. Han har siden sin ankomst båret anførerbindet.

På det private plan arbejder Julian Jakobsen som bankrådgiver i Sparekassen Vendsyssel. Og det skal der være plads til, mens man spiller for Aalborg Pirates, mener direktør Thomas Bjuring.

- Når en spiller af hans kaliber vender hjem og samtidig kombinerer en uddannelse med en professionel ishockeykarriere, så vidner det i den grad om, at vi som klub værdsætter og bakker op om det hele menneske og fremtiden efter en professionel ishockeykarriere, skriver direktøren i pressemeddelelsen.
 
Julian Jakobsen er i øjeblikket med det danske landshold i Slovakiet, hvor der spilles VM. 


Seneste nyt

fra Nordjylland