Jutlander også klar med lånetilbud

Jutlander Bank går nu Spar Nord i bedene og tilbyder kunderne et alternativ til bidragsstigninger hos Nykredit og Totalkredit

Endnu et nordjysk pengeinstitut forsøger nu at lokke boligejer med alternativ lånemulighed, det drejer sig om Jutlander Bank med hovedsæde i Aars.

Banken tilbyder lån med en pålydende rente på helt ned til 1,75 pct. og intet lånesagsgebyr ved omlægning

- Vi har brugt de sidste uger på at tænke os meget grundigt om, og nu kommer vi med en rigtigt god løsning.

Sådan siger Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank, om et nyt boliglån, som banken nu tilbyder de af sine kunder med realkreditlån i Totalkredit, som har fået varslet de største stigninger i bidragssatserne på deres TK-lån.

- I Jutlander Bank ser vi dette produkt som et godt alternativ for mange af vores kunder, siger Per Sønderup.

Dermed er krigen om bolig-kunderne skærpet yderligere. Tidligere mandag meddelte Spar Nord, at man derfra vil tilbyde alternativ finansiering af dele af kreditforeningslån fra Totalkredit.

Og det til en rente på 1,95. Nu kommer der altså et billigere tilbud på markedet, når Jutlander Bank tilbyder 1,75 pct. i rente.

Tilbuddet går ud på at omlægge den del af kundens realkreditlån, som rammes af den største stigning i bidrag, til et boliglån i banken. Der er tale om den del lånet, der ligger inden for 60 til 80 procent af boligens værdi. For fritidshuse er grænserne fra 40 til 60 pct.

Den pålydende rente, der er variabel, bliver 1,75 for lån med afdrag, og 2,25 for lån med 10 års afdragsfrihed – begge med en løbetid på op til 30 år. Jutlander Bank tager ikke lånesagsgebyr, og banken betaler en eventuel tinglysningsafgift, når omlægningen sker med henblik på at begrænse bidragsstigningen. Tilbuddet gælder frem til 1. juli 2016.

- Det er klart, at de kunder, produktet er mest attraktivt for, primært er boligejere med F1, F2, F3 og F4-lån, siger Per Sønderup.

Samtidig tilbyder Jutlander Bank sine kunder, at de kan omlægge deres eksisterende lån i Totalkredit til et andet TK-lån, uden at Jutlander Bank tager lånesagsgebyr, og banken betaler en eventuel tinglysningsafgift, når kunder går fra variabel til fast rente eller fra fast til fast rente uden ekstra provenu.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland