Kachach-bror mistænkt for skyderi på Skydebanevej

Foto: Nordjyllands Politi

00:24

1 af 2

Nordjyllands Politi efterlyser nu en kendt kriminel for at stå bag skuddramaet på Skydebanevej.

Nordjyllands Politi efterlyser nu den lokale kriminelle mand, Ali Kachach på 34 år, der tidligere er idømt syv års fængsel for drabsforsøg. 

Han er mistænkt i forbindelse med skudepisoden, hvor en 25-årig mand blev ramt af flere skud, sidste torsdag på Skydebanevej i Aalborg.

Siden skyderiet har Nordjyllands Politi efterforsket sagen som forsøg på manddrab, og politiets efterforskere har i den forbindelse søgt intensivt efter to mænd, hvoraf en nu er anholdt. 

Politiet mistænker den anden mand, der ifølge dem er involveret i skuddramaet, for at være Ali Kachach, men det er endnu ikke lykkedes dem at få fat på ham. Derfor offentliggør de nu identiteten på ham.

- Men han har ikke ønsket at tale med os, selvom han gennem sine forsvarer er klar over, at vi søger ham. Og derfor efterlyser vi ham nu i offentligheden med navn og med billede, siger politiinspektør ved Nordjyllands Politi, Stig Lundbo.

Politiinspektøren opfordrer i øvrigt Ali Kachach til selv at melde sig til politiet.

Ali Kachach er tidligere idømt syv års fængsel for drabfosøg. 

Læs også Skuddrama i Aalborg: Der kan være tale om banderelation

Hvis man har oplysninger om hans opholdssted eller har andre relevante oplysninger i sagen, så skal man ringe til Nordjyllands Politi på 114.

- Man skal ikke forsøge at pågribe eller tilbageholde ham af egen drift, siger politiinspektøren.

Nordjyllands Politi efterforsker stadig flere teorier i forhold til årsagerne, der lå til grund for skudepisoden, og politiet kan derfor ikke afvise, at episoden kan have relationer til bandemiljøet, men for nuværende har politiet ikke yderligere oplysninger til sagen. 

04:00

En 25-årig mand blev natten til torsdag skudt flere gange på Skydebanevej i det vestlige Aalborg. Politiet er i fuld gang med efterforskningen, mne har stadig ikke anholdt en gerningsmand.

Luk video

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord