Kæmpe disko-færge lægger til i Hobro

Diskoteksfærgen Spektrum Of Scandinavia lagde til  til kaj i Hobro Havn søndag ved middagstid.  Færgen skal være festskib i forbindelse med DGI Festivallen i Hobro i weekenden 24. og 25. Juni.   

Færgen, der er Skandinaviens eneste sejlende natklub, indeholder 4 dæk, 8 barer og et lydanlæg, som ellers kun findes på de store klubber i udlandet.  Spektrum Of Scandinavia har kapacitet til 1.800 gæster.
 
Spektrum Of Scandinavia blev søsat første gang i 1952, og har i mange år sejlet som storebæltsfærge, dengang med plads til 1.000 passagerer og 60 personbiler. Siden er den bygget om flere gange, og har i flere år fungeret som natklub i Århus Havn. Siden tiden i Århus, har Spektrum Of Scandinavia gennemgået en total renovering.
 
Spektrum Of Scandinavia har for nylig gæstet Oslo, Thisted og Skive i forbindelse med Skive Beach Party - og nu er turen kommet til Hobro.
 
Ricco Guldager Christensen, indehaver af Buddy Holly Hobro og Crazy Daisy Hadsund, der er idémanden bag at få færgen til Hobro, glæder sig naturligvis til at give Hobro og omegn en oplevelse udover det sædvanlige ombord. Alene færgens størrelse vil vække en del opsigt i Hobro Havn. 
 
Spektrum Of Scandinavia, kan ikke sejle selv, da pladsen er udnyttet til gæster, og skal derfor bugseres af to slæbefartøjer.
 
Færgen forventes at passere Hadsund Broen i morgen kl. 04:00. Forventet ankomst i Hobro Havn er i morgen kl. 06:00. 
 
Færgen skal så ligge i Hobro inden den slår dørene op fredag og lørdag den 24. og 25. juni. Aldersgrænsen fredag og lørdag nat er minimum 18 år.


Seneste nyt

fra Nordjylland