Kæmpe fund af kopivarer i Vestbjerg

Foto: Lars Lyngdahl

Politiet har brugt hele natten på at flytte kopivarer og cigaretter fra en adresse i Vestbjerg.

Nordjyllands Politi gjorde tirsdag aften omkring klokken 22 et fund af de større, da de på baggrund af et tip undersøgte en adresse på Hjørring Landevej i Vestbjerg.

Ved undersøgelsen kom ikke færre end 400 kartoner cigaretter frem - den slags uden banderole vel at mærke. En mængde der - hvis de blev solgt lovligt - har en værdi på op til 172.000 kroner.

Derudover fandt politiet 60 flyttekasser med kopivarer, og siden da har fundet sat politiet på hårdt arbejde.

- Jeg kan ikke sige så meget om sagen, for vi har slet ikke overblikket over den endnu. Der har været tre mand på arbejde hele natten, som har flyttet tingene fra adressen og ind til os, fortæller vicepolitikommissær ved lokalpolitiet i Frederikshavn Jens Møller Søgaard.

- Nu er der et nyt hold, som har overtaget, og de skal bruge hele dagen i dag på at registrere tingene, og så skal vi have taget kontakt til rettighedshaverne til de kopivarer her, for hvis der skal blive en sag, skal vi have dem til at ville det, fortæller han.

Når sagen efterforskes i Frederikshavn, er det fordi den mistænkte, der endnu ikke er sigtet i sagen, har bopæl i lokalpolitiet i Frederikshavns område, men har rådighed over de bygninger i Vestbjerg, som varerne er fundet i. Det er nemlig normalt lokalpolitiet i Aalborgs område.

Flere nyheder fra TV2 Nord