Kæmpe fyrværkerifangst i Vodskov

En 22-årig mand lå inde med omkring 10.000 ulovlige kanonslag.

En 22-årig mand fra Vodskov fik onsdag besøg af specialpatruljen fra Nordjyllands Politi. Grunden var, at politiet havde fundet ud af, at den 22-årige lå inde med et større fyrværkerilager, hvorfra han solgte ulovligt krudt til omegnens unge.

- Vi havde fået at vide, at der blev fyret en del fyrværkeri af i Vodskov. Derfor var vores ungdomspatrulje deroppe. De fandt hurtigt ud af, hvor fyrværkeriet stammede fra, og så blev vi sendt derop, siger Karsten Kristensen, der er leder af specialpatruljen.

Politiet kunne konstatere, at den 22-årige opbevarede over 10.000 kanonslag. Der er dog tale om mindre kanonslag, men ifølge politiet er kraftigt nok til at sprænge postkasser i luften. Alle kanonslagene er ulovligt importeret.

- Det er ikke noget, der har været godkendt nogen stede hos myndighederne. Det kommer sandsynligvis direkte fra Kina eller østen, siger Karsten Kristensen.

Den 22-årige blev afhørt på sin bopæl, og han er i forvejen godt kendt af politiet. Han kan nu se frem til at blive sigtet efter fyrværkeriloven.


Seneste nyt

fra Nordjylland