Kæmpesejr til White Hawks i Gentofte

Seks mål på 20 minutter gav Frederikshavn White Hawks en kæmpesejr tirsdag aften.

Bronzevinderne fra sidste sæson - Frederikshavn White Hawks - havde formentlig en lille smule præstationsangst, inden de løb på isen i Gentofte tirsdag aften.

Det lykkedes nemlig ikke en eneste gang at slå Gentofte Stars på københavnernes hjemmebane i sidste sæson, men tirsdag aften gik det anderledes let med at hive sejren i land.

Med cifrene 1-7 vandt høgene nemlig en massiv sejr over sidste sæsons store, positive overraskelse. Det var dog først i tredje periode, sejren kom i hus.

Her scorede White Hawks nemlig hele seks mål. Målene til 1-2 og 1-3 blev scoret med kun 17 sekunders mellemrum, og det fik for alvor frederikshavnerne igang, så sejren blev udbygget voldsomt efterfølgende.

Næsten mere bemærkelsesværdigt var det dog, at der var hele syv skytter om at score nordjydernes mål. Ikke en gang var samme spiller skytte til mere end et mål.

Aftenens storsejr var dog blot den første sejr vundet i regulær kamp og med seks point på kontoen ligger nordjyderne placeret midt i tabellen.