Kæresteaften i Skovsgård: SFO passer børnene så forældrene kan lave flere

I et håb om at få børnetallet i den lille på Skovsgård til at stige, går lokale foreninger sammen om at arrangere en kæresteaften.

Et stigende antal ældre samt et faldende børnetal er virkeligheden i mange små lokalsamfund. Sådan er det også i Skovsgård udenfor Brovst i Jammerbugt Kommune. Det vil de lokale nu forsøge at lave om på. 

Med håb om at fødselstallet boomer om præcis ni måneder arrangerer flere lokale foreninger nemlig kæresteaften for lokale par i den lille by. 

Kæresteaftenen går simpelthen ud på, at man torsdag den 9. november kan aflevere børnene i SFOen. Så får man lidt vin og lidt god mad med sig hjem, så der kan hygges igennem - forhåbentlig på en måde, så storken får travlt i Skovsgård i august 2018. 

- I Skovsgård er der ikke langt fra tanke til handling. Det er fedt. Idéen til “Kæresteaften Skovsgård” opstod på det såkaldte LUP møde i slutningen af august og det er glædeligt at byens foreninger og erhvervsdrivende bakker op om
arrangementet. Vi glæder os til at tage imod en flok herlige unger i SFOen - både på kort og på langt
sigt, fortæller Camilla Berntsen, der er medlem af Skovsgård Borgerforening og pædagog i Skovsgård SFO. 

Kæresteaften er arrangeret af Skovsgård SFO, Skovsgård Borgerferening, Dagli' Brugsen Skovsgård, Skovsgård Multihus og Skovsgård Hotel. 


Seneste nyt

fra Nordjylland