Kagens Dag i Sindal donerer overskud til syge børn

Sindal Handel og Sindal Udviklingscenter har givet 31.170 kroner til Børneafdelingen på Hjørring Sygehus.

Sidst i maj kunne borgerne i Sindal forene det søde med det gode - Kagens Dag i byen var nemlig stablet på benene for at samle ind til børneafdelingen på Hjørring Sygehus.

Og overskuddet fra dagen er netop blevet sendt af sted. I alt lød donationen på 31.170 kroner fra Sindal Handel og Sindal Udviklingscenter.

Det skriver Flaskeposten.nu.

Pengene kunne dog ikke være blevet samlet ind, hvis ikke det lokale Bageri Ingeborg havde leveret en kraftpræstation og bagt flere tusinde kager, som deltagerne for et beskedent beløb kunne smage på.

- Det var et imponerende godt arrangement. Først og fremmest var det en imponerende indsats, som bageren og hans svende leverede med at lave de mange kager. Men der var også kæmpe opbakning fra alle byens banker og butikker. Det store telt på pladsen var hele dagen fyldt med glade kagespisere, fortæller handelschef Tommy Høj.

- Vi er rigtig glade for at kunne give denne donation til Hjørring Sygehus. Vi ved, at pengene falder på et tørt sted og vil være med til at gøre dagen bedre for de indlagte børn, tilføjer handelschefen.


Seneste nyt

fra Nordjylland