Kammerat chokeret

Det var her, den 38-årige påstod, han var blevet slået ned. Men det viser sig nu at være løgn.

Kasper Pedersen troede ikke sine egne ører, da han hørte, at det var det pure opspind, da hans 38-årige kammerat 1. oktober anmeldte, at han var blevet slået ned af en polsk krybskytte i skoven syd for Kaas.Den 38-årige havde opdigtet historien om overfaldet.

Kasper Pedersen viste i TV2/NORD hvordan, han fandt den forslåede 38-årige liggende i skovbunden. Den 38-årige forklarede efterfølgende til politiet, at han var blevet slået ned af formodede polske krybskytter. En forklaring, han nu har indrømmet, var det rene opspind fra ende til anden.

- Jeg tænkte det er løgn. Man kan ikke lave sådan et nummer der. Det er jo mange ting han sætter i gang med både ambulancer og politi. De kunne jo foretage sig noget mere fornuftigt end at skulle ud og samle sådan en klovn op, siger Kasper Pedersen til TV2/NORD.

- Politiet er rigtig glade for, at vi kan komme med oplysninger om, at der er tale om falsk anmeldelse. Så beboerne kan rolig gå på jagt igen og færdes i den dejlige natur derude uden at skulle tænke på det, siger stationsleder Gerner Kannegaard, Jammerbugt Nærpoliti til TV2/NORD.

Motivet til den opdigtede historie skulle være at den 38-årige havde brug for et par sygedage.

- Der må være andre måder man kan få et par sygedage på, end at udsætte os alle sammen for det her, siger Kasper Pedersen til TV2/NORD.

TV2/NORD har uden held forsøgt at få en kommentar fra den 38-årige, men han svarer ikke sin telefon.

Flere nyheder fra TV2 Nord