Kamp på Aalborg Kaserner

[size=3]Det tunge skyts var i dag rullet frem på kasernerne i Aalborg. Her havde Trænregimentet inviterede til åbent hus for at give et indblik i, hvad der sker bag hegnet. [/size]

Der var nok at se på for de mange hundrede besøgende på kasernerne. Christian Lynge Ravnsbæk havde taget turen helt fra Århus, for at komme til åbent hus på kasernen, hvor han skal aftjene sin værnepligt til februar.

- Jeg blev lige student her i år, så nu vil jeg gerne væk fra skolebænken for at udfordre mig selv, i stedet for at det alene kun er hovet jeg skal bruge, siger Christian Lynge Ravnsbæk til TV2/NORD.

Både kampvogne, helikoptere og store brandbiler viste lørdag deres kunnen på kaserneområdet. Formålet er at vise omverden, hvad der sker bag hegnet på kasernen, og Christian Lynge Ravnsbæk blev meget imponeret over det, han så. Når han har aftjent sin værnepligt er det planen, at han vil læse til maskiningeniør, med mindre han bliver så glad for forsvaret at han vælger at bliver ud over de 4 måneder, han foreløbig skal være i trøjen.

- Man ved sgu aldrig, om jeg bliver bidt af det. Det kunne meget vel være, siger Christian Lynge Ravnsbæk til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland