Kampen om målmandspost

I morgen spiller AaB efterårs-sæsonens sidste kamp. Og som i langt de fleste andre kampe, så er der ingen tvivl om, hvem der er førstevalget i målet.

Selvom de er kammerater, der bakker hinanden op, så kæmper de om det samme - at være førstemålmand. Det er en plads, Nicolai Larsen har haft længe, og det ser ikke ud til, at Carsten Christensen kan overtage den plads lige foreløbig.

De to målmænd har dog kun pæne ting at sige om hinanden.

- Carsten er god inde på stregen. Han har rigtig hurtige reflekser, siger Nicolai Larsen.

- Nicolai er stærk ude i feltet, og så synes jeg, at han er god til at komme ud i forsvaret, siger Carsten Christensen.

Men bare fordi Nicolai Larsen er førstevalget, så betyder det ikke, at Carsten Christensen har accepteret sin plads. Drømmen om at blive nummer et lever nemlig stadig.

- Jeg har ikke accepteret det, men jeg har arbejdet hårdt hver dag til træning for, at det skal skifte. Men når ham, der spiller, gør det godt, så skifter man ikke bare lige på målmandsposten. Og det ved jeg jo godt, jeg har jo været igennem det en del år, siger Carsten Christensen.

Andenmålmanden stod ellers en flot kamp mandag mod Esbjerg, hvor Nicolai Larsen ikke kunne spille af personlige årsager. Men det betyder altså ikke, at førstemålmanden bare kan læne sig tilbage.

- Jeg er nødt til at holde mig skarp hele tiden. Det nytter ikke, at jeg tager mig en blunder, for så står han klar i kulissen, siger Nicolai Larsen.

Så på trods af flotte præstationer, når chancen har budt sig, så er der ikke planer om at udskifte førstevalget.

- Målmanden kan generelt ikke spille sig på - førstemålmanden skal mere spille sig af. Men Nicolai har vist stor stabilitet, og det er dér, den helt store forskel er. Nicolai har bare mere erfaring nu, siger træner Kent Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland