Kandis-Johnny samlede på titler ved Dansktop Prisen i Herning

Johnny Hansen og Kandis, der har base i smukke Thy, blev nogle af de helt store vindere ved lørdag aftens Dansktop Prisen 2017.

Hæder i lange baner. Det var, hvad der ventede thyboen Johnny Hansen ved Dansktop Prisen 2017 i Herning lørdag aften. 

Både han og Kandis var nomineret til i alt fire priser, og de gik hjem med to af dem: Årets Dansktop Gruppe og Årets Dansktop Album. Derudover kunne Johnny Hansen også glædestrålende modtage prisen "Mig og min mentor" for sit samarbejde med Michael Korup Sørensen.

Alt i alt en prishøst og en aften, der må siges at være godkendt.

- Det har været en fantastisk aften og en fantastisk stemning. Jeg er glad for, at Dansktoppen har fået sin egen pris, sagde Johnny Hansen, da den sidste pris ved store show i Boxen i Herning var blevet delt ud foran 6000 tilskuere.

- Vi er rigtig mange folk, der tager rundt og spiller i fyldte idrætshaller weekend efter weekend. Så Dansktoppen fortjener også sin egen pris, slog han fast og takkede for det skulderklap, priserne var. 

Helt tal på, hvor mange priser han har vundet på det seneste, havde Kandis-Johnny dog ikke. Men et slag på tasken lyder på 10, vurderede han storsmilende. Og så er både Dansktop Prisen og diverse Music Awards-priser også talt med.

- Men det vigtigste er at komme ud og spille. Det er jo det, vi brænder for og lever af, det er det, vi gerne vil. Så vi skal ud på landevejen og møde publikum, sagde Johnny Hansen.

Desværre blev det lørdag aften ikke til nogen pris til Hjørring-bandet Kejser Larsen. Gruppen var nomineret til prisen for Årets Dansktophit, men den pris endte Gry Meilstrup med at tage hjem for sin sang "Kom og kys mig".

Dansktop-vinderne 2017:

Årets Kvindelige Dansktop Solist
Kirsten Siggaard
 
Årets Mandlige Dansktop Solist
Dario Campeotto
 
Årets Dansktop Gruppe
Kandis
 
Årets Dansktop Album
Kandis / Kandis 17
 
Årets Dansktop HIT
Gry Meilstrup / Kom og kys mig
 
Årets Dansktop Koncertnavn
Birthe Kjær
 
Mig og min mentor:
Michael Korup Sørensen / Johnny Hansen

Familie Journalens Læserpris:
Dansvingerne 

Årets Ærespris:
Birthe Kjær
Der blev desværre ingen Dansk Top pris til de 4 Nordjyder fra Kejser Larsen Band, de 4 musikkere var ellers nomineret i katagorien, årets Dansk top hit, med sangen

Seneste nyt

fra Nordjylland