Karneval: Flere har været indlagt på intensiv

Alt for mange deltagere fik for meget alkohol i blodet, lyder det fra overlæge på Akutmodtagelsen. Nogen var så påvirket af stoffer, at de måtte indlægges på intensiv.

Omkring 75.000 mennesker deltog i årets stjerneparade i karneval i Aalborg. Det er ny rekord. En anden og mere kedelig rekord er antallet af personer, der i løbet af dagen og i nat kom forbi Akutmodtagelsen i Aalborg.

- Der har været usædvanligt travlt i år, og rigtig mange har været igennem skadestuen og aktumodtagelsen som fik alt for meget alkohol i blodet. Især i løbet af i nat fik vi travlt og også med personer, der har været alvorlig stofpåvirket. Nogen har været så påvirket, at de har været indlagt på intensiv, lyder det fra ledende overlæge på Akutmodtagelsen på Aalborg Universitetshospital, Lars Thomsen.

40 personer har i alt været indlagt efter at have indtaget for meget alkohol eller stoffer. Det var i alt 57 ambulancekørsler i forbindelse med karneval og 110 personer har været forbi skadestuen, der var stillet op blandt de mange gæster.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland