Karnevalskongen 2016 er Johnny Reimar

Byd velkommen til Kong Johnny den anden af Aalborg. Han er regent for karnevallet i år, der har temaet 'Der var engang'.

Temaet for Aalborg Karneval er i år 'Der var engang'. I den forbindelse har Aalborg Kraneval valgt Jonny Reimar, der fik sit gennembrud i 1961, til at være konge. Så Aalborg Karneval byder nu velkommen til Kong Johnny d. 2 af Aalborg.

Johnny Reimer der har hittet med blandt andet 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og 'Sikke en fest vi har haft nu nat', er valgt valgt fordi han har bidraget til glæde og fest, siden han brød igennem i 1961. 

- Med Kong Johnny d. 2. af Aalborg har vi fået en rigtig Konge der gennem 50 år har forstået, at entertaine og sprede glæden, hvor han kommer. Det ubegrænsede glædesudbrud, det at være en anden for en dag og glemme hverdagen er netop grundsubstanserne i karnevallet og derfor har vi igen fundet en fantastisk repræsentant for Aalborg Karneval, siger talsmanden for Aalborg karneval.

Tidligere har jeg kun båret titler som Party-Konge og Smølfekonge.

Der er hvert år mellem 200.000 og 300.000 deltagere og besøgende til karnevallet. Gæsterne kan måske få lov at høre Johnny Reimar spille nogle af hans hits. Johnny Reimer bliver den anden konge Johnny af Aalborg, da rapperen Johnny Hefty sad på tronen i 2014. Det lægger nu ikke en dæmper på Johnny Reimars glæde over kroningen.

- Jeg er meget beæret over den store ære at blive kåret som konge af Aalborg. Tidligere har jeg kun båret titler som Party-Konge og Smølfekonge, siger Johnny Reimar.

Kroningen af den ny konge skete i dag, tirsdag klokken 10. 


Seneste nyt

fra Nordjylland