Kasper Kusk er solgt til Twente

AaB profilen Kasper Kusk er netop blevet solgt til FC Twente.

Kasper Kusk fortsætte karrieren i den hollandske æresdivison, hvor han skal spille for Twente.

Han har skrevet under på en fireårig kontrakt.

- Vi er stolte af at sælge Kasper til en hollandsk topklub, og der skal lyde en stor cadeau til AaB's ungdomstrænere og generelle talentudvikling, ligesom vores cheftræner Kent Nielsen og den øvrige trænerstab har stor ære af Kaspers udvikling, siger AaB's sportschef Allan Gaarde.

Kasper Kusk skifter til den hollandske klub med omgående virkning.

- At få muligheden i en udenlandsk topklub har været en drøm for mig, og det er betryggende, at FC Twente har fulgt mig i lang tid. En stor tak skal lyde til især Kent, den øvrige trænerstab og forskellige ungdomstrænere for at have været med til at udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske siden jeg var 14 år, siger Kasper Kusk ifølge AaB's hjemmeside.

- Herudover har jeg været glad for den flotte opbakning fra AaB's supportere, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg sagtens kan se mig selv spille for AaB igen. Det er min klub, fortsætter Kasper Kusk.

AaB forventer, at andre spillere i truppen kan udfylde den tomme plads på højrekanten.

- Kasper har i de seneste par sæsoner været en afgørende og særdeles dygtig spiller for os, og han ønskes al mulig held og lykke i FC Twente. Kaspers afgang efterlader naturligvis et tomrum, men vi har før taget afsked med en profil og kommet godt igennem det, og det er jeg overbevist om, vil ske igen. Nu er der andre, der får chancen, konstaterer Allan Gaarde.

Kasper Kusk er noteret for 91 officielle kampe og 27 mål for AaB.

Flere nyheder fra TV2 Nord