Kedelig AaB-sejr i Lyngby

AaBs nykårede danske mestre i fodbold fejrede mesterskabet med en søndagssejr på udebane over Lyngby med 2-0. Spillet var dog langt fra mesterligt

Kampuret gik i stå og nulstillede sig selv i første halvleg på Lyngby Stadion. Tiden var gået i stå, minutterne virkede uendelige. Men det passede desværre meget godt til det, Lyngbys hjemmehold og de nykårede danske mestre fra AaB leverede af underholdning søndag i næstsidste spillerunde af SAS Ligaen.
Udeholdet vandt opgøret 2-0 på mål af Jeppe Curth og Simon Bræmer i anden halvleg. Efterfølgende sagde
AaB-træner Erik Hamrén, at han på grund af omstændighederne var tilfreds.
- Vi har lige haft festligheder de seneste to dage, så forberedelsen har ikke været god. Derfor er jeg egentlig ganske tilfreds med det, vi fik vist, og vi vandt jo kampen, lød det fra svenskeren, som hurtigt tilføjede:
Hvis man vinder guld, må man gerne feste igennem uden at tænke for meget over andet, forklarede han.
For det tømmermændsramte nordjyske mesterhold var kampen en mulighed for at se nogle af marginalspillerne an, som i øjeblikket står til at få mere ansvar i næste sæson. Her mister AaB med sikkerhed lejesvenden Lars Nilsson, anfører Danny Califf, Allan Olesen og muligvis også Thomas Augustinussen.
Nyindkøb eller en ny træner for Hamrén, der skifter til norske Rosenborg, har AaB ikke kunnet præsentere endnu. Men hverken Patrick Kristensen eller Benedict Vilakazi, som afløste Nilsson
og Augustinussen, viste det helt store.
Fra anden halvlegs begyndelse kom der igen gang i kampuret, og Lyngby-forsvaret viste sig nok engang fra sin venlige side, så Curth kunne give de medrejsende AaB-fans lidt ekstra at glæde sig over foruden mesterskabet. AaB-målmand Karim Zaza ville også bidrage og reddede et straffesparkforsøg i to omgange fra Christian Holst. Derefter gik kampuret igen i stå. Det samme gjorde spillet foran de lidt over 2000 tilskuere. Simon Bræmer
gjorde det til 2-0 fem minutter før tid.
Det til stor skuffelse for Lyngbys træner, Kasper Hjulmand, som for sidste gang på hjemmebane stod i spidsen for holdet i landets bedste række.
- Det var et trist farvel til SAS Ligaen på hjemmebane. Holdet manglede energi, hvilket ikke har været et problem før. Men det kørte slet ikke. Hvorfor ved jeg ikke. Måske det var de mange kampe på kort tid eller det, at vi rykkede ned i torsdags, fortalte Hjulmand.