Kejser Larsen Band fejrer ti uger på hitlistens førsteplads

Kejser Larsen Band kan i denne uge fejrer deres tiende uge på P5's dansktop hitliste.

'Velkommen i de lediges kø. Velkommen i de arbejdesløses endeløse rækker. Udkantsdanmark lukkes ned og stolte mænd de knækker,' lyder det ud af højtalerne, når man når til omkvædet af Kejser Larsens Bands hitsang. Sangen, der i denne uge kan fejre sin tiende uge på p5's dansktop hitliste. 

- Det er så sindsygt. Jeg er bare så glad og stolt af at folk har stemt på vores musik, når de også kunne stemme på alle de andre, siger Chirstoffer Kejser Larsen, der er bandets forsanger. 

Bandet består af tre nordjyske mænd, der brænder for musikken, men ikke har gjort den til en levevej - endnu i hvert fald. De tre herre er glade amatører, der med et sparsomt budget har skrevet danske sange om deres lokalområde, der er gået lige i hjertet på P5's lyttere. 

- Vi vidste ikke først at vores musik passede ind i dansktop-genren. Vores musik er en blanding af rock, pop og folk, hvilket nok passer godt ind i den nye form for dansktop, der er ved at opstå, siger Christoffer Kejser Larsen. 

Med succsen har Kejser Larsen Band fået nogle helt nye muligheder. De har spillet i Musikkens Hus og til en Frederikshavn White Hawks ishockey kamp. Til den koncert fik bandet is under fødderne, men indtil videre står de sikkert på toppen af dansktop-listen. 

Du kan øverst i artiklen se bandet, da de i februar var på besøg i Nordjylland Live studiet. 


Seneste nyt

fra Nordjylland