Keller og Bruun på hjemmebane

Med to nordjyder på kontrakt planlægger Team Sauerland at afholde professionelt stævne i Nordjylland.

Kasper Bruun er indtil videre ubesejret i karrieren som professionel bokser. Men alle Pandrupknægtens kampe er bokset i Herning. Det kan der dog snart laves om på efter den tidligere dansers promotor, tyske Team Sauerland, onsdag skrev kontrakt med endnu en nordjyde, Torben Keller.

-  Vi er opmærksomme på, at der er et stort og interesseret boksepublikum i Nordjylland. Kasper Bruun har altid en fanklub fra Pandrup med til kampene i Herning. Og med Torben Keller i vores stald, så kan jeg godt garantere, at vi inden længe vil arrangere et stort stævne med de to i Nordjylland, siger boksernes promotor Nisse Saurland til TV2/Nord.

Han spår den nyeste mand i stalden, Torben Keller, en stor karriere. Men i forhold til amatørboksningen, så er der ting nordjyden skal lære.

- Torben har talentet til at gå hele vejen. Han er hårdt arbejdende og viljestærk, så går alt som vi planlægger så har han en EM titel om tre år og en VM om fem år. Men han skal lære at være mere brutal i sin bokseform, det er en del af gamet som professionel, siger Nisse Sauerland.

Nisse Sauerland er i øjeblikket i gang med at få Torben Kellers debutkamp på plads. Han oplyser til TV2/Nord at denne kamp bokses indenfor de kommende tre måneder.


Seneste nyt

fra Nordjylland