Keller sprængfyldt af selvtillid

Der er ikke meget nordjysk beskedenhed at spore fra Torben Kellers tyske træningslejr. Pandrupknægten er stålsat forud for lørdagens debut som professionel bokser.

Han er taget til Berlin for at få fred. Fred til at fokusere på den vigtigste opgave i karrieren, debut som professionel bokser på lørdag i Herning mod esteren Aleksei Tsatiasvili. Og indtil videre er han godt tilfreds med, hvad han har fået ud af de to ophold i den tyske hovedstad.

- Det er fedt at træne her i Berlin. Der er fuld fokus på boksning, og man skal ikke bekymre sig om andet. Det gør, at man har fuld fokus på målet, og det gør mig 100% klar til at levere sejr på lørdag, lyder det fra en sejrssikker Torben Keller til TV2/Nord.

Det er ikke mange uger siden Torben Keller skrev under på sin første kontrakt som professionel bokser med tyske Team Sauerland. Men selvom det er gået stærkt, og debutkampen altså kommer kort tid efter skiftet fra amatør til professionel, så føler Keller sig i den grad klar til kampen.

- Jeg har trænet rigtigt godt op til kampen på lørdag. Jeg har haft fuld fokus på min træning, da jeg nu, som professionel, udelukkende kan koncentrere mig om træningen. Det gør at min form er helt i top, og nu glæder jeg mig til at vise den frem for publikum i Herning lørdag, siger Keller til TV2/Nord.

Kampen mellem Keller og Tsatiasvili er den første kamp der bokses lørdag aften ved TV2 FightNight stævnet i Herning. Ved samme stævne skal også en anden nordjyde, Kasper Bruun, i aktion.


Seneste nyt

fra Nordjylland